Hoeveel kost een ziekteverzuimverzekering

Wij vergelijken de premie van onder andere
ziekteverzuimverzekering aanbieders

Hoeveel kost een ziekteverzuimverzekering?

De premie is voor een groot deel afhankelijk van de loonsom. Verzekeraars berekenen de premie door een percentage te nemen van de loonsom. Het percentage is weer afhankelijk van de omvang van het verzuim in de afgelopen kalenderjaren. U kunt de premie beïnvloeden door te kiezen voor een langere eigen risico periode.

Verzekeraars hanteren zeer afwijkende percentages. Het is lonend om meerdere verzekeraars met elkaar te vergelijken. Dat hoeft u niet zelf te doen. Wij doen het graag voor u.

Een overlijdensrisicoverzekering aanvragen

1
U vraag een offerte bij ons aan

Op deze pagina vraagt u een offerte pagina een offerte aan voor uw overlijdensrisicoverzekering.

2
Wij maken een offerte op maat

Onze experts vergelijken de verzekeringen van onze partners en maken een offerte op maat die het beste overeenkomt met uw achtergrond en wensen.

3
De verzekering wordt afgesloten

Als u akkoord gaat met de offerte die wij voor u op maat hebben gemaakt, sluiten wij de verzekering voor u af.

verzekeringsepexperts

Hulp nodig? Onze verzekeringsexperts staan u graag te woord

Onze medewerkers blijven door permanente educatie op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Daarnaast verdiepen zij zich graag in uw situatie om te begrijpen welke risico’s u loopt om zo een passende verzekeringsoplossing voor u te kunnen vinden. Mocht u er via de website niet uitkomen of twijfelen over uw keus? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

070-7400070