Ben ik verplicht om aangesloten te zijn bij een arbodienst?

Wij vergelijken de premie van onder andere
ziekteverzuimverzekering aanbieders

Ben ik verplicht om aangesloten te zijn bij een arbodienst?

Nee, als werkgever bent u hiertoe niet verplicht. Over het algemeen is het wel aan te raden. Werkgevers hebben als taak om de werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Voor de verplichtingen vanuit de Wet Verbetering Poortwachter is veel kennis en kunde nodig om als werkgever aan te voldoen.

Bij onvoldoende inspanning en bij het mislopen van deadlines vanuit de wet, kunnen de financiële gevolgen groot zijn. Er geldt een loondoorbetalingsverplichting van twee jaren. Deze periode kan verlengd worden als blijkt dat de werkgever onvoldoende heeft gedaan om de werknemer weer aan het werk te krijgen. Een arbodienst kan deze grenzen bewaken.

Een overlijdensrisicoverzekering aanvragen

1
U vraag een offerte bij ons aan

Op deze pagina vraagt u een offerte pagina een offerte aan voor uw overlijdensrisicoverzekering.

2
Wij maken een offerte op maat

Onze experts vergelijken de verzekeringen van onze partners en maken een offerte op maat die het beste overeenkomt met uw achtergrond en wensen.

3
De verzekering wordt afgesloten

Als u akkoord gaat met de offerte die wij voor u op maat hebben gemaakt, sluiten wij de verzekering voor u af.

verzekeringsepexperts

Hulp nodig? Onze verzekeringsexperts staan u graag te woord

Onze medewerkers blijven door permanente educatie op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Daarnaast verdiepen zij zich graag in uw situatie om te begrijpen welke risico’s u loopt om zo een passende verzekeringsoplossing voor u te kunnen vinden. Mocht u er via de website niet uitkomen of twijfelen over uw keus? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

070-7400070