Heeft de ziekteverzuimverzekering een eigen risico?

Wij vergelijken de premie van onder andere
ziekteverzuimverzekering aanbieders

Heeft de ziekteverzuimverzekering een eigen risico?

Ja, verzekeraars hanteren een eigen risico in aantal dagen of in geld. In de meeste gevallen gaat het om een eigen risico in dagen. U betaalt bijvoorbeeld de eerste tien dagen van de ziekteperiode het salaris zelf door. Na deze tien dagen neemt de verzekeraar de loondoorbetaling van u over. U kunt kiezen tussen verschillende eigen risico periodes.

Een langere periode voor uw eigen rekening nemen zorgt voor een lagere premie voor de ziekteverzuimverzekering. Hierbij moet er wel rekening mee gehouden worden dat het meeste verzuim van het personeel kortstondig is.

Een overlijdensrisicoverzekering aanvragen

1
U vraag een offerte bij ons aan

Op deze pagina vraagt u een offerte pagina een offerte aan voor uw overlijdensrisicoverzekering.

2
Wij maken een offerte op maat

Onze experts vergelijken de verzekeringen van onze partners en maken een offerte op maat die het beste overeenkomt met uw achtergrond en wensen.

3
De verzekering wordt afgesloten

Als u akkoord gaat met de offerte die wij voor u op maat hebben gemaakt, sluiten wij de verzekering voor u af.

verzekeringsepexperts

Hulp nodig? Onze verzekeringsexperts staan u graag te woord

Onze medewerkers blijven door permanente educatie op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Daarnaast verdiepen zij zich graag in uw situatie om te begrijpen welke risico’s u loopt om zo een passende verzekeringsoplossing voor u te kunnen vinden. Mocht u er via de website niet uitkomen of twijfelen over uw keus? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

070-7400070