Over ons

Wij vergelijken de premie van onder andere
ziekteverzuimverzekering aanbieders

Ziekteverzuimverzekering.com

Bij Ziekteverzuimverzekering.com maakt u de vergelijking voor uw ziekteverzuimverzekeringen niet zelf in een online rekentool, maar wordt dit voor u uitgezocht door een gediplomeerd adviseur. Hierdoor bent u zelf geen tijd kwijt aan het maken van een vergelijking en aan het bepalen welk product het beste bij u past. Onze adviseurs vragen prijzen op bij verschillende verzuimverzekeraars en nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

Ziekteverzuimverzekering.com is een onderdeel van Eijgendaal & van Romondt (EvR) uit Den Haag. EvR heeft ruim 88 jaar ervaring en zo’n 90 medewerkers en zet zich graag in voor uw financiële zekerheid. Uw inkomen nu en later, uw bezittingen en vermogen, uw plannen en wensen; we nemen uw financiële belangen zeer serieus en regelen de zaken die u aan ons toevertrouwt zo goed mogelijk. Hierdoor beschikken wij over samenwerkingen met een groot aantal verzekeraars met uitstekende voorwaarden. Denk hierbij onder meer aan: ASR, Nationale Nederlanden en Avéro Achmea.

Meer informatie treft u aan in onze Dienstenwijzer.

Een verzuimverzekering aanvragen

1
U vraagt een offerte bij ons aan

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte. Dit kost slechts enkele minuten van uw tijd. Na ontvangst nemen wij telefonisch contact op om uw situatie door te spreken.

2
Wij maken een offerte op maat

Onze experts vergelijken op basis van uw gegevens meerdere verzuimverzekeraars en maken een offerte op maat. Wij bespreken de verschillen in prijs en product tussen de verzuimverzekeringen met u door.

3
De verzekering wordt aangevraagd

Als u akkoord gaat met ons voorstel vragen wij de verzekering samen met u aan. Uiteraard begeleiden wij u bij het opzeggen van een oude verzekering. Tijdens het aanvraagproces houden wij u op de hoogte van de stand van zaken.