Is een conflict een geldige reden tot ziekmelding?

Wij vergelijken de premie van onder andere
ziekteverzuimverzekering aanbieders

Is een conflict een geldige reden tot ziekmelding?

Arbeidsconflicten werken ziektemeldingen in de hand. Toch is het geen reden voor een werknemer om zich ziek te melden. Afwezigheid door zich ziek te melden mag niet gebruikt worden als pressie middel. Een conflict kan wel de aanleiding zijn om ziek te worden. Hierbij kan er gedacht worden aan geestelijke klachten.

Indien een werknemer wel een conflict als reden voor het ziekteverzuim opwerpt, wordt dit door de bedrijfsarts gemeld aan de werkgever. De werkgever en de betreffende werknemer moeten met elkaar in gesprek om de vervelende situatie op te lossen. In een uiterste geval kan de werkgever kiezen voor loonopschorting. U doet er verstandig aan om dit vooraf goed door te spreken met deskundigen. De verzekeraar kan hierbij ook meedenken.

Een overlijdensrisicoverzekering aanvragen

1
U vraag een offerte bij ons aan

Op deze pagina vraagt u een offerte pagina een offerte aan voor uw overlijdensrisicoverzekering.

2
Wij maken een offerte op maat

Onze experts vergelijken de verzekeringen van onze partners en maken een offerte op maat die het beste overeenkomt met uw achtergrond en wensen.

3
De verzekering wordt afgesloten

Als u akkoord gaat met de offerte die wij voor u op maat hebben gemaakt, sluiten wij de verzekering voor u af.

verzekeringsepexperts

Hulp nodig? Onze verzekeringsexperts staan u graag te woord

Onze medewerkers blijven door permanente educatie op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Daarnaast verdiepen zij zich graag in uw situatie om te begrijpen welke risico’s u loopt om zo een passende verzekeringsoplossing voor u te kunnen vinden. Mocht u er via de website niet uitkomen of twijfelen over uw keus? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

070-7400070