Waarom moet ik een ziekteverzuimverzekering afsluiten?

Wij vergelijken de premie van onder andere
ziekteverzuimverzekering aanbieders

Waarom moet ik voor mijn bedrijf een ziekteverzuimverzekering afsluiten?

Als werknemers door ziekte of een ongeval (tijdelijk) niet kunnen werken, heeft u wel de verplichting om het salaris door te betalen. Ze zijn dus niet productief, maar het salaris moet wel uitgekeerd worden gedurende een periode van twee jaren.

De ziekteverzuimverzekering vangt het grootste deel van de doorbetalingsverplichting op. Ziek personeel wordt nog duurder doordat u als werkgever de taak heeft om werknemers zo snel mogelijk weer aan het werk te helpen. De verzekeraar van de verzuimverzekering helpt u ook bij het re-integreren van zieke werknemers.

Een overlijdensrisicoverzekering aanvragen

1
U vraag een offerte bij ons aan

Op deze pagina vraagt u een offerte pagina een offerte aan voor uw overlijdensrisicoverzekering.

2
Wij maken een offerte op maat

Onze experts vergelijken de verzekeringen van onze partners en maken een offerte op maat die het beste overeenkomt met uw achtergrond en wensen.

3
De verzekering wordt afgesloten

Als u akkoord gaat met de offerte die wij voor u op maat hebben gemaakt, sluiten wij de verzekering voor u af.

verzekeringsepexperts

Hulp nodig? Onze verzekeringsexperts staan u graag te woord

Onze medewerkers blijven door permanente educatie op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Daarnaast verdiepen zij zich graag in uw situatie om te begrijpen welke risico’s u loopt om zo een passende verzekeringsoplossing voor u te kunnen vinden. Mocht u er via de website niet uitkomen of twijfelen over uw keus? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

070-7400070